Poze Tre-en-en GNLD

Tre-en-en GNLD

Pret vechi: 128 RON Reducere 7%

Pret nou: 119 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxele, pretul nu include cheltuielile de livrare.

TRE-EN-EN ® Grain Concentrates  “hrăneşte celulele dvs.” cu un amestec exclusiv de extracte din cereale integrale: grâu, orez şi soia.

Furnizează fito-LIPIDE esenţiale pentru o funcţionare optimă şi sănătoasă a celulelor, incluzând acizi graşi omega-6 şi omega-3.

Mai conţine şi fito-STEROLI precum beta-sitosterol, gamma-oryzanol, stimasterol, campesterol, octacosanol.

 

            BENEFICIILE PRODUSULUI

 Lipidele şi sterolii furnizează suportul indispensabil pentru asimilarea sănătoasă a nutrienţilor la nivel celular şi eliminarea din celule a reziduurilor şi a produşilor de metabolizare.

  Este demonstrat ştiinţific că promovează utilizarea eficientă a nutrienţilor, creşterea şi dezvoltarea cardiovasculară, activitatea glandulară (măsurată prin nivelul de glicogen din ficat), dezvoltarea generală a organismului.

 Nu conţine colesterol, drojdie sau gluten. Este obţinut prin presare şi procesare la rece pentru a păstra calităţile nutriţionale.

 

TRE-EN-EN® PENTRU EFICIENŢA CELULARĂ

Valori nutriţionale tipice per capsulă

Valoare energetică

27,2 kJ (6,5 kcal)

Proteine

0,120 g

Carbohidraţi

0,002 g

Grăsimi

0,677 g

Din care:

 

   Saturate

0,124 g

   Mononesaturate

0,176 g

   Polinesaturate

0,341 g

Din care:

 

   Acid linoleic

0,216 g

   Acid linolenic

0,024 g

Corpul nostru este alcătuit din cca 73 de mii de miliarde de celule care trebuie să funcţioneze eficient pentru a fi sănătoşi. Când sunt celulele sănătoase? Cheia o reprezintă membranele acestora. La fel ca şi corpul, celulele trebuie să se alimenteze cu nutrienţi şi să elimine reziduurile. Fiecare celulă este înconjurată de membrana celulara ce permite doar nutrienţilor necesari să pătrundă în celulă. Atunci cand are defecte sau este atacata de multi facori agresori, functiile ei sunt dereglate si apar brese ce pot duce la diverse boli: cancer, diabet, ciroza. Totodată, această membrană permite  materiilor reziduale şi produşilor de metabolism (hormoni, enzime, neuro-transmiţători etc.) să iasă din celulă. Deficitul de lipide, steroli şi amino-acizi poate compromite functia de permeabilitate selectiva a celulelor. Ele pot deveni “înfometate” (inhibate privind abilitatea lor de a se alimenta cu substanţe), chiar dacă există nutrienţi disponibili. De asemenea, ele pot deveni “constipate” (inhibate în ceea ce priveşte abilitatea lor de a elimina deşeurile sau de a exporta metaboliţii). În aceste condiţii celulele lucrează ineficient, cheltuind mai multă energie decât le-ar trebui unor celule sănătoase pentru a obţine aceleaşi rezultate.

 TRE-EN-EN ® Grain Concentrates furnizează lipide esenţiale şi steroli pentru a promova o funcţionare eficientă a celulelor, a sistemelor glandulare şi a întregului organism.

Are capacitatea dovedita de regenerare celulara, atat preventiv sa nu permita aparitia bolilor cronice specifice organismelor imbatranitecum este diabetul, oboseala cronica, ciroze, steatoze hepatice, retentii hidrice, atrofie cerebrala. Dar si pentru sportivi de performanta sau persoane ce practica sporturi de agrement. Valabil si pentru copii in perioada cresterii, introdus odata cu diversificarea mancarii.

0745031350 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09:00-20:00

 


Detalii produs


Categorie: Produse de sanatate Gnld

Producator: NeoLife


  
  

  

Filtreaza dupa brand

  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?