Poze PRO VITALITY +   Neo-Life  -   baza nutritiei pentru o sanatate si vitalitate ideala

PRO VITALITY + Neo-Life - baza nutritiei pentru o sanatate si vitalitate ideala

Pret: 196 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxele, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Un supliment de baza NEOLIFE cu eficienta demonstrata in intarirea bazelor unei sanatati si vitalitati de durata. Ofera nutrienti de baza, de care are nevoie zilnica organismul.
 
•disponibil in pliculete practice, mereu la indemana;
•contine patru capsule: Tre-en-en, Carotenoid Complex si Omega 3 Salmon Oil Plus, Multi de vitamine si minerale ce aduc elemente nutritionale esentiale din cereale integrale, fructe si legume, si carcasa de peste gras oceanic;
•fiecare pliculet aduce elementele nutritionale care favorizeaza:
◦o mai buna nutritie celulara - plus de energie
◦protectie antioxidanta optima
◦creșterea imunitatii
◦sanatatea inimii si a creierului
◦articulatii mai sanatoase si mai elastice
◦piele, par, unghii mai tinere si mai sanatoase,

Pro Vitality+ este o alimentatia sanatoasa ce devene o actiune simpla si usor de realizat in fiecare zi. O cutie de Pro Vitality contine 30 pachetele.

Tre-en-en: lipide si steroli din cereale integrale ce permite celulelor sa isi mentina o membrana sanatoasa elastica, permeabila, usurand intrarea  substantelor nutritive si eliminarea reziduurilor.

- Carotenoid Complex : ofera protectie pentru celule.Un amestec brevetat de nutrienti concentrati de fructe si legume, ce au capacitatea de a proteja vederea, pielea, sanatatea inimii, si modularea imunitatii.

- Omega-3 Salmon Oil Plus : contine proportia optima de 8 acizi grasi nesaturati, ce sustina sanatatea functiei cardiovasculare, scad trigliceridele si colesterolul.

ajuta mentinerea sanatoasa a structurilor ochilor si a creierului. previne degenerarea maculara, si atrofia cerebrala. Scad inflamatiile si mentin mobilitatea articulatiilor.

-  Multivitamine si minerale : Zn, Cu, Mg, Se, Cr, I, Fe precum vitamina A, B1, B2, Niacina, B12, Ac folic, Ac pantotenic, C, D, E.
 
Aceste pliculete Neo Life sunt foarte practice, le puteti lua cu dvs. la birou, in calatorie, pentru a avea o alimentatie sanatoasa oriunde mergeti.
 
Mod de administrare: 1-3 portii zilnic (4 capsule /portie), in timpul meselor.

0745031350 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09:00-20:00

 


Detalii produs


Categorie: PRODUSE SANATATE NEOLIFE

Producator: NeoLife